Mooie bestemmingen in Azie

1. Alles over India

Azie heeft een hele rijke cultuur met verschillende talen en normen met daarbij ook prachtige landstukken. India is hier een van die landen. India is al een hele tijd een bekende bestemming voor toeristen om naar toe te gaan. Dit komt omdat India vergeleken met Europa heel erg anders is. India heeft bijvoorbeeld een sterke eetcultuur. de mensen in India worden bijvoorbeeld gezien als mensen die kruiden heel erg lekker vinden en goed kunnen gebruiken. Kip Tandoori is bijvoorbeeld een gerecht dat populair is in Nederland, of Roti is ook best bekend. Moet je na gaan dat dit soort gerechten heel erg lekker in India worden gemaakt en er zijn nog veel meer gerechten die je daar kan proberen. Ook heeft India een lekker tropische atmosfeer. Altijd lekker weer met de zon erbij

2. Alles over China

China is ook een populaire bestemming, het is ook een best populaire bestemming voor de Chinezen om naar Nederland toe te gaan. Ook heeft China uniek soorten eten waarbij sommige gerechten wij niet mee bekend zijn. Ook heeft China een totaal andere cultuur dan dat wij hier hebben in Nederland. Toch is China een heel mooi land om te bezoeken. China heeft veel oude gebouwen zoals kastelen en muren, maar ook heel veel nieuwe gebouwen zoals wolkenkrabber. China staat bekend met de hoge en grote gebouwen die zij door de jaren heen hebben gemaakt. Heel mooi om de natuur in te gaan maar ook door de stad heen te gaan. Er is genoeg te doen in China omdat het een heel groot land is.

3. Alles over de Verenigde Arabische Emiraten

Een van de bekende Arabische landen is de Verenigde Arabische Emiraten. Ze staan heel erg bekend als het rijke land van de wereld waar alle rijke mensen wonen en vakantie hebben. De politie daar rijden zelfs in Lamborghini's. Wat een luxe! Voor de rest heeft het net als China, mooie gebouwen en ook mooie auto's en mooie dingen te doen. Echter is het zo dat het niet alleen zo luxe is als je denkt. Het heeft ook een meer lokale kan van het land waar ook mensen leven die het redelijk goed hebben. Daar kan je ook meer lokale dingen vinden. Laat je daarom niet afschrikken van de luxe daar. Sterker nog, het is soms een betere optie om naar de Verenigde Arabische Emiraten om goedkoop te kunnen eten en te winkelen bij de lokale winkels dat meer binnen in het land zit.

4. Alles over de Filipijnen

De Filipijnen, ook een populaire vakantie besteming. Het land heeft een prachtig land schap waarbij zij hele mooie stranden hebben. Naast dat zij een zeer tropisch klimaat hebben zijn de Filipijnen mensen die veel om dansen geven en om eten. Een land vol met passie. Voor de rest heeft het ook mooie bergen waarbij je mooie bergwandelingen kan maken terwijl je ook leert over wat de bergen betekenen voor het land. Daarnaast heeft het land ook mooie en exotische dieren. Ook de Filipijnen heeft uniek eten dat beïnvloed is door veel landen. China is een van de landen die de Filipijnen veel beïnvloed hebben. Ook zijn de Filipijnen creatief met muziek. Hun hebben bijvoorbeeld de agung, een traditioneel muziek instrument dat gebruikt word als een soort drum.

5. Alles over Japan

Japan, iedereen heeft wel over het land gehoord. Japan staat ook wel bekend om de Anime, dit zijn cartoons die in Japan gemaakt worden maar zeer populair zijn in Europa. Ook is het eten in Japan zeer populair in Europa zoals, sushi. Dit wordt vaak gegeten maar ook Japanse noedels. Echter is dit niet het enige dat Japan te bieden heeft. Het land heeft ook een zeer vreedzame cultuur maar ook een strenge cultuur. Voor de rest heeft het zijn unieke normen en waarde die heel erg door de Japanners worden gewaardeerd. Ook heeft Japan een prachtig landschap, een van de unieke landschappen is de Fuji berg. deze berg is uniek om de Japanse religie maar ook om hoe de berg eruit ziet, het is net een perfecte ronde berg die best wel hoog is.

6. Samenvatting over Azië

Ik zou Azië echt aanraden om een bezoek te nemen. Er zijn nog veel meer landen om te bezoeken, echter zal ik als een begin deze vijf landen aanraden. Het zijn populaire bestemmingen en er wordt ook vaak goed over gesproken. Pas wel op met de gerechten daar, als jij bijvoorbeeld niet tegen pittig eten kan is dit best ernstig omdat de Aziatische eetcultuur vaak gebaseerd is om het pittig eten. Wees dus ook bereid om veel te lopen en te ontdekken als jij van wandelen houdt en meer in de natuur wil gaan. Naast het ontdekken is het ook wel leuk om souvenirs daar te halen, al helemaal in de lokale plekken van de Aziatische landen. Alvast veel succes met het reizen door Azië.